Kamers

Onze B & B bestaat uit 2 kamers met een eigen ingang en op beide kamers is in overleg het bijplaatsen van een (kinder)bed mogelijk. In de gehele accommodatie is gratis wifi beschikbaar. Er is ook een 2 persoons kleine kamer beschikbaar, dit is alleen een slaapkamer zonder sanitaire voorzieningen en alleen te boeken in combinatie met een van de andere kamers.

De extra kamer voor 2 personen

De Koeienkamer

Deze kamer is onze comfortkamer, deze kamer is zeer geschikt voor mindervaliden. De kamer heeft een 2-persoonsbed en een eigen zitje (2 stoelen), tv en een aparte douche en toilet, toegankelijk vanuit de eigen kamer.

De Weidekamer

Dit is een luxere kamer. Deze kamer heeft ook eigen  badkamer met een sunshower (incl. toilet). Op deze kamer is een 2-persoonsbed aanwezig en vanuit het zitje op deze kamer kan men heerlijk rustig over de weilanden kijken. Hier staan uiteraard soms koeien. Ook staat er een tv in deze kamer.

De accommodatie bestaat verder uit een centrale ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd. Ook is het mogelijk om plaats te nemen de gezellige zithoek, waar men lekker kan relaxen. Ook kan er buiten op het terras van de  B & B lekker gezeten worden.